Logo
loader

Jeans

Heren jeans

Waar het begon als een stevige broek voor werklui is het uitgegroeid tot een onmisbaar en veelzijdig item in de garderobe van elke man; de jeans! Alhoewel jeans nog vaak een stoere en nonchalante look hebben door de verschillende wassingen en versleten details, zijn er ook zeker jeans met een nettere uitstraling voor een formele look. Waar je als man ook naar op zoek bent; bij GARCIA hebben we een ruime keuze uit heren jeans in allerlei fits en maten.

Welke heren jeans fits kun je vinden bij GARCIA?

De fits van heren jeans van GARCIA variëren van superslim en slim tot regular en tapered. De superslim fit jeans, of ook wel skinny jeans, is voor veel mannen nog een stapje te ver. Vind je dit te strak, kies dan voor een slim of regular fit. Mag het aan de onderkant wel iets smaller maar om de bovenbenen toch liever wat losser? Dan kun je kiezen voor een tapered fit, waarbij de pijpen taps toe lopen naar de enkel.

Welke modellen jeans heeft GARCIA?

De populairste jeans modellen van GARCIA zijn de Fermo, Rocko, Savio en Russo.

Wat is de perfecte heren jeans?

Als je niet weet welke fit jouw goed staat, ga dan voor een tapered fit. Deze valt ruim bij de heup en loopt netjes taps toe bij de enkels. Deze jeans draag je zoals naar je werk als in je vrije tijd.

Jeans in meerdere wassingen voor een frisse look

De heren jeans van GARCIA zijn niet alleen in vele verschillende fits verkrijgbaar, maar ook in een hoop verschillende wassingen. Een nette donkere wassing, een lichte gebleekte wassing voor een zomerse look of een stoere destroyed jeans met scheuren; zo creëer je iedere dag een nieuwe look!

Ontdek onze duurzamere materialen in jeans

Garcia geeft om het milieu bij het produceren van producten, daarom streven we naar continue verbetering van ons productieproces. Meer lezen over ons streven om duurzamer te zijn? Bekijk onze pagina over CSR Denim (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).


Social network icon
Social network icon
Social network icon
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF