Logo
loader

Jeans

Jeans

Een goede jeans is de basis van elke kledingkast. Tegenwoordig is er een grote variatie aan stijlen en fits in jeans, voor zowel dames, heren, en kinderen. Waar je eerst voor dames standaard een skinny kocht, kan het nu van álles zijn: flare, straight, high waist of slim fit. Ook bij heren zijn er veel mogelijkheden, van wijd tot juist skinny. Ook de cargo jeans zijn erg populair.    

 

Jeans guide: welke jeans is perfect voor jou?

Omdat er juist zoveel fits zijn, vind je op de officiële GARCIA webshop een denim guide, die jou een duidelijk overzicht geeft van al onze jeans bij Garcia. Zo lees je hoe ze vallen, zowel op de heup als op de been en enkel, en zie je welke wassingen en kleuren beschikbaar zijn. Benieuwd naar onze jeans guide? Je vind hem hier! Daarnaast vind je hieronder alle beschikbare jeans modellen bij Garcia.


Dames jeans fits

Superslim fit – Celia 244 & Rachelle 279

Slim fit – Caro 285

Straight fit – Luisa 295 & Celia 248

Wide fit – Raina 230

Flared fit – Celia 245

Mom fit – Isabelle 286

 

Heren jeans fits

Regular fit – Russo 610

Slim fit – Rocko 690 & Savio 630

Tapered fit – Russo 611

Dad fit – Zucko 681 & Maurizio 682

Superslim fit – Fermo 650

 

Maattabel voor jeans voor dames, heren en kinderen

Omdat jeans niet altijd even makkelijk zijn om online te bestellen zonder te passen, kan je onze maattabel raadplegen. Valt de jeans groter of kleiner dan gemiddeld? Dan vind je dit onder het product op de productpagina. Daarnaast vind je bij de producten de lengte van het model dat je op de foto’s ziet, en de maat die dit model aanheeft. Hiermee kan je beter inschatten hoe de jeans bij jou zal vallen.

 

Jeans voor kinderen: van maat 92 tot 176!

Ook voor kinderen zijn er bij Garcia jeans te vinden. Voor de kleintjes, de Garcia “Kids” kleding, zijn er comfortabele, stretchy jeans in een kleine selectie aan fits. Voor de tieners, Garcia Teens, hebben we een volledig assortiment met een leuke variatie aan jeans. Je shopt jouw jeans voor meisjes en jongens hier.


Social network icon
Social network icon
Social network icon
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF