Logo
Single Banner Image Mobile

Ontdek de trending herfstkleuren voor najaar 2023


Stap binnen in een wereld van onberispelijke stijl met de meest trendy modekleuren voor herfst 2023. Deze seizoensgebonden kleurenpaletten van de nieuwe Garcia kledingcollectie brengen een gevoel van warmte en verfijning in je garderobe, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje avant-garde flair toevoegen aan je look. Of je nu houdt van tijdloze klassiekers of gedurfde experimenten, met deze herfstkleuren biedt Garcia voor elk wat wils.

Goudbruin

Een herfstkleur dat warmte en rijkdom oproept

Goudbruin, de kleur van warmte en rijkdom, is een onmisbaar element in de Garcia herfstcollecties van 2023. Deze diepe en gezellige tint voegt een gevoel van comfort en rust toe aan je outfits. Kies voor een mooie goudbruine broek voor een tijdloze look. Of ga voor een zachte goudbruine trui met een om je ensemble een comfortabele en toch verfijnde uitstraling te geven.

Groen

Natuurlijke Pracht en Levendigheid

Groen, de kleur van natuurlijke pracht en levendigheid, is een favoriete herfstkleur in de collectie van Garcia dit jaar. Van diep smaragdgroen tot zacht olijfgroen, deze tinten brengen een frisse en levendige energie in je garderobe. Kies voor een groene trendy trui voor een moderne en modische look, of ga voor een klassieke groene overcoat die je beschermt tegen de elementen terwijl je er toch stijlvol uitziet. Experimenteer met verschillende tinten groen en combineer ze met neutrale kleuren voor een veelzijdige en eigentijdse uitstraling.

Blauw

De herfstkleur die de herenmode domineert

Laat je verleiden door de nieuwe herencollectie van Garcia. Donkerblauw straalt in relaxte, maar toch stijlvolle items zoals truien en overshirts, perfect voor informele bijeenkomsten waar een vleugje klasse gewenst is. Voeg wat subtiele frisheid toe aan je dagelijkse verschijning met blauwe overhemden, gecombineerd met een goede jeans. Deze combinatie belichaamt zowel comfort als verfijning.


Bruin

Een herencollectie vol stijl en klasse

Stap in de wereld van tijdloze elegantie met de nieuwe herencollectie van Garcia, doordrenkt met de rijke en warme tinten van bruin. Van diep kastanje tot zacht karamel, bruin voegt een onmiskenbare charme toe aan elke outfit. Kies voor een stoere bruine broek voor een look die zowel veelzijdig als stijlvol is. Ga voor een casual uitstraling met een comfortabele bruine pullover, perfect voor elke gelegenheid. Ontdek Garcia's exclusieve herencollectie en omarm de tijdloze klasse van bruin in al zijn pracht en praal.


Social network icon
Social network icon
Social network icon
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF