Logo
Product Image
Previous
Next

Wit T-shirt

GARCIA-GE30011-53
Dit item is onderdeel van de Kim Feenstra X Garcia collectie.

T-shirt met borstprint. Maak een power statement met dit T-shirt. #IAMWOMAN. Het T-shirt heeft een ronde hals, verlaagde schoudernaden en een loose fit. Dit item is gemaakt van 100% katoen.

Better Cotton is een initiatief dat zich wereldwijd inzet voor betere omstandigheden in de katoenindustrie.

Kwalitatieve, goed zittende kleding kan helpen ons nog zelfverzekerder en krachtiger te voelen. Denk aan levendige en energieke kleuren die perfect passen bij jeans(wear), dat ons in staat stelt om uitdagingen aan te gaan. Als we ons comfortabel voelen in onze kleding kunnen we pas echt de beste versie van onszelf zijn. Omdat het dragen van dezelfde jurk of jumpsuit vrouwen verbindt, introduceren we een 'sisterhood' collectie voor vrouwen om zich goed in te voelen en te verenigen. #IAMWOMAN
MerkGARCIA
ArtkelnummerGE30011
KleurWit
Materiaal100% Katoen
FitLoose fit
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levertijd 2-3 werkdagen

Better Cotton

Better Cotton is een initiatief dat zich wereldwijd inzet voor betere omstandigheden in de katoenindustrie. Better Cotton is afkomstig via een systeem van Mass Balance en is niet fysiek terug te leiden naar eindproducten. Kijk op bettercotton.org/massbalance voor meer details. Het Better Cotton Initiative (BCI) leidt boeren op om water efficiënt te gebruiken, te zorgen voor de gezondheid van de bodem en natuurlijke habitats, het gebruik van de meest schadelijke chemicaliën te verminderen en de principes van waardig werk te implementeren.


Social network icon
Social network icon
Social network icon
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF